Aug 10, 2016, 4:21 PM

Богиня 

  Poetry » Love
273 0 2

В изумрудени пасбища
стъпвах леко, наивно.
Изведнъж се обърнах
и зърнах богиня.
Не беше красавица,
но с лице миловидно.
Прогледнах в една
равнина на безгрижие.
Полъхна ветрец.
Напои с аромати душата ми.
Не погледнах назад.
Просто паднах в краката ù.

 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??