10.08.2016 г., 16:21 ч.

Богиня 

  Поезия » Любовна
274 0 2

В изумрудени пасбища
стъпвах леко, наивно.
Изведнъж се обърнах
и зърнах богиня.
Не беше красавица,
но с лице миловидно.
Прогледнах в една
равнина на безгрижие.
Полъхна ветрец.
Напои с аромати душата ми.
Не погледнах назад.
Просто паднах в краката ù.

 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??