29 окт. 2009 г., 14:08

Боже 

  Поэзия » Белые стихи
431 0 0

Беден съм, Боже,

и в нищета ще умра,

но аз вяра и любов

към тебе не ще оставя.

 

Ти, Боже,

си моя пътеводна светлина,

промисъл и мисъл,

която ме води към Райските порти.

 

Във вяра и учение,

в апостолска мъдрост,

о, ти, всевишний,

мен ме научи.

© Венцислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??