Oct 29, 2009, 2:08 PM

Боже 

  Poetry » White poetry
430 0 0

Беден съм, Боже,

и в нищета ще умра,

но аз вяра и любов

към тебе не ще оставя.

 

Ти, Боже,

си моя пътеводна светлина,

промисъл и мисъл,

която ме води към Райските порти.

 

Във вяра и учение,

в апостолска мъдрост,

о, ти, всевишний,

мен ме научи.

© Венцислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??