22 февр. 2006 г., 00:15

Боли 

  Поэзия
716 0 1
Боли!Как боли ме сърцето
Как иска да креши ,,Обичам те’’,
а нищо не казвам...
седя безмълвна,сама,плача
а само пепел остана....
дори и пепелта вятарът
ще ми отнеме...
пепелта от твоята любов...
...сърцето твое не ше заеме
част от моята душа..
и ще остане само споменът от пепелта..!

© ДаяНчеТооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??