22.02.2006 г., 0:15 ч.

Боли 

  Поезия
714 0 1
Боли!Как боли ме сърцето
Как иска да креши ,,Обичам те’’,
а нищо не казвам...
седя безмълвна,сама,плача
а само пепел остана....
дори и пепелта вятарът
ще ми отнеме...
пепелта от твоята любов...
...сърцето твое не ше заеме
част от моята душа..
и ще остане само споменът от пепелта..!

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??