12 февр. 2009 г., 20:03

Боли! 

  Поэзия » Любовная
747 0 3

                             Боли!

 

 

 

Любовта бездомна е във тъмнината,

а болката намерила е дом,

безкрила е останала сега душата,

сърцето е разбито с взлом.

 

 

Осиротяла нежността е в тишината,

не намерило е щастието брод,

надеждата пречупена лежи в земята,

радостта премръзнала от студ.

 

 

Скитница е станала мечтата,

безверието е намерило подслон,

свобода намерила сълзата,

сърцето цялото е стон.

© Яна Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??