16 мар. 2007 г., 19:47

Боли ме... от Реалност 

  Поэзия
687 0 3
Боли ме... от Реалност.
Различна и немечтана.
Боли ме да слагам цветя,
на гроба на нещо копняно.
Ще има ли край...
Да се раждам във сънища
и познато болезнено пак
да се будя във утрото...

© Мария Дуплищева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??