16.03.2007 г., 19:47 ч.

Боли ме... от Реалност 

  Поезия
684 0 3
Боли ме... от Реалност.
Различна и немечтана.
Боли ме да слагам цветя,
на гроба на нещо копняно.
Ще има ли край...
Да се раждам във сънища
и познато болезнено пак
да се будя във утрото...

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??