11 февр. 2010 г., 22:24

Болка 

  Поэзия » Любовная
576 0 1

Какво си мислеше, докато казвах ти ''Обичам те''.

Какво си мислеше, докато пишеше ''Обичам те''.

Върви сега, назад не се обръщай,

със закъснели думи при мен не се връщай.

 

Ти избра да сме така,

ти си сам, а аз сама.

Много късно е, не мислиш ли?

Нарани ме силно - не виждаш ли?

 

Щом всяка дума за теб била е лъжа,

тогава къде била е любовта?

Не говори, сега загуби ме, осъзнай,

с обида на любовта ни сложи КРАЙ.

 

 

                                  На Бившия Единствен

© Тъжна Луна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??