23 авг. 2007 г., 08:55

Болка 

  Поэзия
526 0 2

Искам да простря ръце,

да отнема твойта болка.

Двамата лице в лице,

да издържим тази обиколка.

 

Ти ме нямо гледаш само

и крещиш без думи:

„Мамо, мила моя мамо,

 моля, помогни ми!”

 

Сълзи аз пролях безброй,

но от тях немá ефект.

Ти излезна по-герой,

с малък белег за дефект.

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??