Искам да простря ръце,
да отнема твойта болка.
Двамата лице в лице,
да издържим тази обиколка.
Ти ме нямо гледаш само
и крещиш без думи:
„Мамо, мила моя мамо,
моля, помогни ми!”
Сълзи аз пролях безброй,
но от тях немá ефект.
Ти излезна по-герой,
с малък белег за дефект.
© Надежда Борисова Todos los derechos reservados