23.08.2007 г., 8:55 ч.

Болка 

  Поезия
497 0 2

Искам да простря ръце,

да отнема твойта болка.

Двамата лице в лице,

да издържим тази обиколка.

 

Ти ме нямо гледаш само

и крещиш без думи:

„Мамо, мила моя мамо,

 моля, помогни ми!”

 

Сълзи аз пролях безброй,

но от тях немá ефект.

Ти излезна по-герой,

с малък белег за дефект.

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??