Болка
Сърцето в мен не спира да кърви,
за кой ли път е наранено,
отново е разбито и така боли,
опустошено, гасне постепенно.
В душата пусто е и тя гори
от силна, непрестанна мъка,
не останаха в очите ми сълзи,
отпих от чашата поредната горчилка.
Нищо вече няма смисъл!
В мен е мрак и празнота,
в главата ми единствената мисъл
е, че за кой ли път отново съм сама.
Бавно всеки ден си отминава,
спомените се завръщат по-болезнени и от преди,
казват, с времето болката се заличава,
но оставя трайни в живота ни следи!
© fervor Все права защищены