6 февр. 2013 г., 14:28

Болка 

  Поэзия » Другая
615 0 0

Поглед към небето.

Сякаш времето е спряло.

Вик, изтръгнат от сърцето -

мъртъв дух във болно тяло.

 

И вместо криле - окови,

със вериги здраво впити.

Само нежната отрова 

се оказа лековита.

 

Избор личен, но потиснат

от нелепи идеали

пак превръща в златна броня

посивелите парцали.

 

Мир, граничещ с дива ярост,

миг покой, лишен от спомен.

Малка доза чужда радост,

следвана от край погромен.

 

Раят избледнял изгаря,

но проблеми още траят.

Всичко пак ще се повтаря

до потъване в безкрая...

© Евелина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??