23 апр. 2024 г., 15:14

Болка 

  Поэзия
40 0 0

Душите ни... милите,

стремят се неволно

към щастие трайно,

към полет фриволно

и търсят, и страдат,

и любят различно,

но всички боли ги

от тон- безразлично.

 

Пътища търсят... човешки,

да поемат в стъпки безгрешни,

но винаги с някого... двама,

макар любовта да е драма.

Душите ни по своему тихи,

търсят подкрепа, разбират,

в неведомост раснат,

но нивга не спират.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??