10 мар. 2008 г., 14:53

Болка 

  Поэзия » Гражданская
584 1 4
             Болка  

 Боли сърцето неразбрано,
похлюпен всеки във черупка,
не знае що е съпричастност,
заровил се в тъмна дупка...

Боли за времето изгубено,
за пагубния, вялия народ,
че иска да се гърчи и робува,
кога  ли  ще  изправи  чело,
за по-добър, нов живот?!?!...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??