Mar 10, 2008, 2:53 PM

Болка 

  Poetry » Civilian
612 1 4
             Болка  

 Боли сърцето неразбрано,
похлюпен всеки във черупка,
не знае що е съпричастност,
заровил се в тъмна дупка...

Боли за времето изгубено,
за пагубния, вялия народ,
че иска да се гърчи и робува,
кога  ли  ще  изправи  чело,
за по-добър, нов живот?!?!...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??