7 мар. 2007 г., 08:44

БОЛКА 

  Поэзия
608 0 3

                                       БОЛКА

                                                             на Жоро   

              ПРОСТИ ЗА НЕПОСРЕЩНАТИЯ ИЗГРЕВ
              ЗА МОРЕТО НЕЦЕЛУНАЛО НОЗЕТЕ ТИ
              ЗА САМОТНИЯ И ТЪЖЕН ВЯТЪР
              ЗА ВЕЛИЧИЙЕТО НА УТРОТО
              ЗА УСТНИТЕ МИ НЕ ДОКОСНАЛИ  
                                               ЛИЦЕТО ТИ
              ЗА РЪЦЕТЕ НЕ ПОГАЛИЛИ КОСИТЕ ТИ!
              ПРОСТИ ЗА БЕЗКРАЙНАТА САМОТНОСТ
                                               НА МОРЕТО
              ЗА ВСЯКА НЕЖНА ФИБРА РАЗТВОРИЛА
                                               ДУШАТА ТИ,
              ЗА МЪНИЧКИТЕ МИДИ 
                   УМРЕЛИ БЕЗ МОЕТО ПРИСЪСТВИЕ.    
              ЗА СВЕТЛАТА МЕЛОДИЯ НА УТРОТО
              И ЗАТОВА,ЧЕ МЕН МЕ НЯМА
              ЗА ВСИЧКО
              АКО МОЖЕШ МИ ПРОСТИ!

© Женина Богданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??