24 июн. 2008 г., 18:27

Болката 

  Поэзия » Философская
640 0 0

Понякога болката става толкова

голяма част от живота ти,

че очакваш винаги да е там.

Защото не можеш да си спомниш

момент от живота си,

когато не е била там.

Но тогава, един ден - 

почувстваш нещо друго.

И не ти се струва редно,

защото не ти е познато.

И в този момент осъзнаваш,

че си щастлив.

© Яна Веселинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??