24.06.2008 г., 18:27 ч.

Болката 

  Поезия » Философска
639 0 0

Понякога болката става толкова

голяма част от живота ти,

че очакваш винаги да е там.

Защото не можеш да си спомниш

момент от живота си,

когато не е била там.

Но тогава, един ден - 

почувстваш нещо друго.

И не ти се струва редно,

защото не ти е познато.

И в този момент осъзнаваш,

че си щастлив.

© Яна Веселинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??