Jun 24, 2008, 6:27 PM

Болката 

  Poetry » Phylosophy
637 0 0

Понякога болката става толкова

голяма част от живота ти,

че очакваш винаги да е там.

Защото не можеш да си спомниш

момент от живота си,

когато не е била там.

Но тогава, един ден - 

почувстваш нещо друго.

И не ти се струва редно,

защото не ти е познато.

И в този момент осъзнаваш,

че си щастлив.

© Яна Веселинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??