30 дек. 2007 г., 11:37

Болката на един старец! 

  Поэзия » Другая
1232 0 7

Лед сковава ширината...

Мрак погребва светлината,

а нейде из далечината

стар човек с лопата

взима пръст и мята...

Луната озарява със слабата си светлина

всяка тъмнина.

Старецът запъшка,

лопатата започна да тръшка...

Донейде сърцето му спря

и тъй старецът немощен,

падна и умря безпомощен...

© Пламен Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??