30 dic 2007, 11:37

Болката на един старец! 

  Poesía » Otra
1231 0 7

Лед сковава ширината...

Мрак погребва светлината,

а нейде из далечината

стар човек с лопата

взима пръст и мята...

Луната озарява със слабата си светлина

всяка тъмнина.

Старецът запъшка,

лопатата започна да тръшка...

Донейде сърцето му спря

и тъй старецът немощен,

падна и умря безпомощен...

© Пламен Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??