30.12.2007 г., 11:37 ч.

Болката на един старец! 

  Поезия » Друга
1226 0 7

Лед сковава ширината...

Мрак погребва светлината,

а нейде из далечината

стар човек с лопата

взима пръст и мята...

Луната озарява със слабата си светлина

всяка тъмнина.

Старецът запъшка,

лопатата започна да тръшка...

Донейде сърцето му спря

и тъй старецът немощен,

падна и умря безпомощен...

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??