24 авг. 2012 г., 13:52

Болката от твоето обичане 

  Поэзия » Любовная
786 0 10

Ти си толкова различен

от онази нощ, в която те видях

и поисках да те заобичам,

но да те докосна не посмях.

 

Търсих се в очите ти зелени

безнадеждно... и ме няма в тях,

но открих във миг на откровение

образа на другата жена.

 

Скитах по пътеките ни тайни,

срещах те, но ти не ме позна.

Стихове, с които ме омайваше,

все за нея писал си, разбрах.

 

Болката от твоето обичане

впи се в мен, душата ми раздра.

И сега съм толкова различна,

с хиляди години остарях.

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??