Борба
Аз не искам победа на всяка цена
ненавиждам до смърт непочтенните чувства.
те поникват в сърца, за надеждата пусти
затова не подбират и свойта борба.
Ако утре поискам да свърша с поведа
моят път, устремен като лъчпрез света
през окото на моята същност ще гледа
към победата - мойта човешка борба.
© Кирилка Христова Все права защищены