Nov 1, 2004, 2:21 AM

Борба 

  Poetry
1270 0 0

Борба

Аз не искам победа на всяка цена
ненавиждам до смърт непочтенните чувства.
те поникват в сърца, за надеждата пусти
затова не подбират и свойта борба.

Ако утре поискам да свърша с поведа
моят път, устремен като лъчпрез света
през окото на моята същност ще гледа
към победата - мойта човешка борба.

© Кирилка Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??