9 авг. 2009 г., 21:01

Борко за къпини 

  Поэзия » Для детей
1017 0 21

                 на Канибалчо

Няма да им се размине!

Днес ще набере къпини.

С малка кофичка в ръката

тръгна Борко край реката.

Знае там, че най са сочни.

Ударно бране започна...

Но защо ли лапа само,

а пък в кофичката няма?

Изподра ръчички голи

и крачета без крачоли,

ох, та чак му се доплака...

Па накрай от къпинака

с празна кофичка, безславно

се прибира бавно, бавно...

Кой го пита, все мълчи,

ала отдалеч личи,

Борето, омацан цял,

че къпини днес е брал.

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??