19 янв. 2007 г., 15:59

Босоногата 

  Поэзия
752 0 3
БОСОНОГАТА

Краката ми оставят алени следи от кръв...
Аз бях нестинарка
в огъня на човешката мъка.
Аз вървях боса
по остротата на човешкото безразличие.
Аз се лутах изгубена
през снега на човешката скръб...

Превържи ме - с любов.

© Любка Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??