Jan 19, 2007, 3:59 PM

Босоногата 

  Poetry
751 0 3
БОСОНОГАТА

Краката ми оставят алени следи от кръв...
Аз бях нестинарка
в огъня на човешката мъка.
Аз вървях боса
по остротата на човешкото безразличие.
Аз се лутах изгубена
през снега на човешката скръб...

Превържи ме - с любов.

© Любка Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??