Ала-бала! Едно-две-три... Въртележката се върти.
Ала-бала! Едно-две-три... Искаш, не искаш - качваш се ти.
Абракадабра! Няма шега! Заради тебе люлката спря.
Искаш - не искаш, тука е спирка!
Не плачи! Ето ти свирка! :)
Туй е животът! Живо вълшебство!
Да му се сърдиш - не е честно!
Просто си свиркай и си живей!
И не унивай, а се засмей!
© Маргарита Ангелова Все права защищены