15 нояб. 2016 г., 16:39

Брули вятър 

  Поэзия » Любовная
372 2 7

 

Брули вятър.

Безнадеждно  боли.

Тишина прегръща душата.

Пак сама съм

сред вълчия студ

и очи обсебващи мрака.

Тази мъничка,

бяла мечта,

не намери сърце да покълне.

Колко студ,

самота и тъга,

са се плъзнали

в моите вени.

Тишина ...

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??