15.11.2016 г., 16:39 ч.

Брули вятър 

  Поезия » Любовна
370 2 7

 

Брули вятър.

Безнадеждно  боли.

Тишина прегръща душата.

Пак сама съм

сред вълчия студ

и очи обсебващи мрака.

Тази мъничка,

бяла мечта,

не намери сърце да покълне.

Колко студ,

самота и тъга,

са се плъзнали

в моите вени.

Тишина ...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??