27 мар. 2009 г., 13:51

Бряг 

  Поэзия » Любовная
624 0 2

 

            Бряг

 

Всеки изгрев е различен,

а залезът - незабравим,

морето силните мъже обича,

защото любовта ги връща на брега.

 

Морето е мъдро и нежно,

вълните му - хляб и сълза.

То знае, че всичко е временно

и в ласки превръща брега.

 

Бряг... и гларуси на кея,

усмивки, шепот на Жена...

Момче, целувки, и китара пее

за любовта, родена  на брега.

© Паскал Кюмурджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??