Mar 27, 2009, 1:51 PM

Бряг 

  Poetry » Love
556 0 2

 

            Бряг

 

Всеки изгрев е различен,

а залезът - незабравим,

морето силните мъже обича,

защото любовта ги връща на брега.

 

Морето е мъдро и нежно,

вълните му - хляб и сълза.

То знае, че всичко е временно

и в ласки превръща брега.

 

Бряг... и гларуси на кея,

усмивки, шепот на Жена...

Момче, целувки, и китара пее

за любовта, родена  на брега.

© Паскал Кюмурджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??