18 июн. 2020 г., 10:16

Брюле 

  Поэзия » Любовная
383 0 0

 

очите ми
течен карамел
по туптящата ти кожа
е залепнал
и не мога през прозореца
отвъд... друго да погледна
и все пак
ако мога
погледа си да откъсна
ще оставя
по влажното ти тяло
карамелени фитили
и се питам
ако те запаля
ще ме изгориш ли
преди да те изям

© Стеляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??