Jun 18, 2020, 10:16 AM

Брюле 

  Poetry » Love
384 0 0

 

очите ми
течен карамел
по туптящата ти кожа
е залепнал
и не мога през прозореца
отвъд... друго да погледна
и все пак
ако мога
погледа си да откъсна
ще оставя
по влажното ти тяло
карамелени фитили
и се питам
ако те запаля
ще ме изгориш ли
преди да те изям

© Стеляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??