15 янв. 2018 г., 01:54

Бурените 

  Поэзия
585 0 1

И бурените са цветя, 

въпреки че се отрича, 

приели са го, вероятно без тъга, 

че на лале и роза нивга няма да приличат. 

Но красотата им е в това,

че нямат нужда от човешката ръка

растат и в градини, и на поля,

без да ги поливат, без да им говорят

ах, как завиждам на бурените, че без грижа могат.

© Жале Семпере Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??