15.01.2018 г., 1:54 ч.

Бурените 

  Поезия
578 0 1

И бурените са цветя, 

въпреки че се отрича, 

приели са го, вероятно без тъга, 

че на лале и роза нивга няма да приличат. 

Но красотата им е в това,

че нямат нужда от човешката ръка

растат и в градини, и на поля,

без да ги поливат, без да им говорят

ах, как завиждам на бурените, че без грижа могат.

© Жале Семпере Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??