6 июл. 2008 г., 07:03

буря 

  Поэзия » Любовная
1176 0 3
В нощта щом буря захване,
усещам твойта ръка
и зная, че не съм сама.


Бури и мъгли се вият навън,
но знам, че си до мен
и бдиш над моя сън.

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??