Jul 6, 2008, 7:03 AM

буря 

  Poetry » Love
1175 0 3
В нощта щом буря захване,
усещам твойта ръка
и зная, че не съм сама.


Бури и мъгли се вият навън,
но знам, че си до мен
и бдиш над моя сън.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??