14 мая 2014 г., 00:11

Бушуваща душа 

  Поэзия » Философская
277 0 2

Нещо в мене ме изгаря.

Там отвътре ме дълбай.

Нещо в мозъкът човърка...

Не ми дава мира, знай.

Знам за нещо отреден съм.

Друг да бъда ли не знам?

И когато пътя сбъркам...

Ти ме връщаш точно там,

откъдето съм започнал...

-Искам нещо да направя.

И опитвам пак и пак!

-Нещо в мене се бунтува;

И ме кара да тъжа.

А какво е туй не зная!

Може би е моята душа.

Тя объркана е... зная.

С много да и много не...

Вечно тя във мен дълбае.

Ръчка моето сърце.

Тя ме кара да се боря,

с мойто да мойто не!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря надявам се.
  • Душата ще намери отговора...

    Хареса ми, Ангел.

    Поздрав!
Предложения
: ??:??