10 июн. 2008 г., 16:31

Бягство 

  Поэзия » Белые стихи
722 0 4

Не, не трябва да мисля за тебе!

И не мисля,

             но те виждам...

Не, не искам да те виждам!

И те гоня,

            но те чувствам...

Искам да избягям от тебе,

но трябва първо

             да избягам от себе си.

 

                                        24.11.1997 г.

© Таня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??