10.06.2008 г., 16:31 ч.

Бягство 

  Поезия » Бели стихове
715 0 4

Не, не трябва да мисля за тебе!

И не мисля,

             но те виждам...

Не, не искам да те виждам!

И те гоня,

            но те чувствам...

Искам да избягям от тебе,

но трябва първо

             да избягам от себе си.

 

                                        24.11.1997 г.

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??