20 июн. 2020 г., 16:55

Бях добър човек 

  Поэзия » Другая
520 0 0

Бях добър човек...

Нима?

Не исках никого да нараня,

Камбаните звъняха...

В два през нощта..

Не исках никого да нараня

Нима?

Защото чувам шепот....

На чистата си съвест ,

на безнадеждната си самота.,

Не исках никого да нараня.

Нима?

Защо главата ми се удря във стена?

Не исках никого да нараня.

Нима?

 

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??