20.06.2020 г., 16:55 ч.

Бях добър човек 

  Поезия » Друга
513 0 0

Бях добър човек...

Нима?

Не исках никого да нараня,

Камбаните звъняха...

В два през нощта..

Не исках никого да нараня

Нима?

Защото чувам шепот....

На чистата си съвест ,

на безнадеждната си самота.,

Не исках никого да нараня.

Нима?

Защо главата ми се удря във стена?

Не исках никого да нараня.

Нима?

 

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??