22 мар. 2022 г., 09:36

Бях им светлината 

  Поэзия » Любовная
186 0 0

Аз ли ги напусках-те ли мен,

бях им всичко, бях им светлината,

бях жена, понякога дете, бях сестра,

бях другата, добрата.

Дадохме си всичко в този свят,

дадохме от всичкото по малко-

болка и сълзи, мечти и смях, страх и страст, надежда, рамо, вярност.

Дадохме сърце във любовта,

дадохме душата си до края.

Днес на всички им благодаря

затова, че бях със тях във Рая.

 

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??