14 февр. 2019 г., 14:16

Бяла магия 

  Поэзия
752 5 13

Нека я има онази магия –

бялата, дето орисва с любов,

дето ни дава и смисъл, и сила,

вплела сърцата във нечий живот!

 

Нека над всичко превес придобие,

всеки човек да плени на света!

Пийте от извора, пийте и вие –

свята магия е днес любовта!

 

 

Веси_Еси (Еси)

 

© Еси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??