Нека я има онази магия –
бялата, дето орисва с любов,
дето ни дава и смисъл, и сила,
вплела сърцата във нечий живот!
Нека над всичко превес придобие,
всеки човек да плени на света!
Пийте от извора, пийте и вие –
свята магия е днес любовта!
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.